Bonka_Mutafchiyska

Д-Р БОНКА МУТАФЧИЙСКА

„Вашите усмивки са нашата награда.“

Дентален лекар с 19-годишен опит в сферата на консервативното зъболечение, естетичното възстановяване, ендодонтията, ортодонтията и детската стоматология. Д-р Бонка Мутафчийска е създател и ръководител на „Мутафчийска дент“. Но преди всичко е сърце и душа на клиниката. Висококвалифициран лекар и сърдечен човек, който винаги си вдига телефона и успява с лекота да превърне пациентите в свои близки приятели.
Завършила е дентална медицина през 2002 г. в Медицински университет – Пловдив. Специализирала консервативно зъболечение и ендодонтия, преминала множество курсове на обучение в областта на естетичното възстановяване, ортодонтията, протетичната стоматология и денталната медицина за най-малките.
Убедено вярва, че пътят към успеха минава през непрестанно усъвършенстване – особено в денталната медицина, която се развива с космически темпове. Затова архивът й е пълен догоре с дипломи, сертификати и награди от престижни курсове, обучения, семинари и конкурси. Но винаги казва, че най-голямата награда за труда й са усмивките на доволните пациенти.

Albena_Ognqnova

Д-Р АЛБЕНА ОГНЯНОВА

„Тук се чувствам на правилното място.“

Едно от най-мрачните неща, които можете да чуете при зъболекаря, е „Този зъб не може да се спаси, трябва да го извадим.“
Д-р Огнянова не жертва вашите зъби току-така. Тя ще направи всичко възможно и дори невъзможното, за да ги спаси. И да спаси вас от болката. Тя е опитен специалист в сферата на ендодонтията, чиято мисия е лечението на кореновите канали.
Завършила е Факултета по дентална медицина в пловдивския медицински университет през 2010 година, а в екипа на д-р Мутафчийска е вече повече от 2 години. „Харесвам си работата и се чувствам на правилното място. Тук всички сме като едно семейство, в което всеки е загрижен за другия“, казва д-р Огнянова.

Rumyana_Kiskinova

Д-Р РУМЯНА КИСКИНОВА

„Лекари и пациенти сме един екип.“

Всички пациенти я знаят като Руми. Пародонтологът д-р Кискинова успява да стопи дистанцията мигновено и да превърне пациента в свой съмишленик. Тя е специалистът по здрави венци и красиви бели зъби в „Мутафчийска дент“. И е убедена, че те са заслуга и отговорност не само на лекаря, но и на пациента.
Приема за своя мисия да мотивира и научи хората как да се грижат за усмивките си така, че да ги показват с гордост.
Завършила е дентална медицина през 2017 година в Медицински университет – Пловдив, а в „Мутафчийска дент“ е от 3 години. Достатъчно време, за да нарече екипа в клиниката свое семейство.

Maria_Nikolova

Д-Р МАРИЯ НИКОЛОВА

„Трудно си тръгвам от работа вечер.“

Някои зъби просто трябва да си отидат. Защото носят повече вреда, отколкото полза. А тогава ви трябва човек, който знае какво прави. Този човек е д-р Мария Николова. Тя може да извади и най-упорития мъдрец, без да усетите нищо. А за награда дори ще получите… снимка. Защото д-р Николова е и нашият дентален фотограф. Благодарение на нея всеки случай се заснема, проследява и документира надлежно – а това дава гаранция за успешно лечение.
И за приятно фото изживяване. Д-р Николова е завършила дентална медицина през 2018 година, а малко след това попада в екипа на „Мутафчийска дент“. „Още от първия ден видях колко сплотени и лъчезарни са всички. Тук получих вдъхновения и мотивация да правя това, което винаги съм искала. Дори вечер трудно си тръгвам от работа, защото те са моите приятели и моето семейство. А главен „виновник“ за това е Бонка. Тя е центърът на всичко“, казва д-р Николова.

Mina_Neycheva

МИНА НЕЙЧЕВА

„Клиниката е като мой дом, не усещам кога минава работният ден.“

Мина е двигателят на клиника „Мутафчийска дент“. Тя е нашият администратор, когото първи ще видите при влизането си. Нейния глас ще чуете, когато позвъните по телефона. Пак тя ще запише часа ви и ще се погрижи всичко, свързано с организацията на лечението ви, да бъде наред.
Мина е и ветеран в нашия екип. Работи заедно с д-р Мутафчийска още от 2011 година, а освен това са и близки приятелки. През тези години е била и санитар, и дентален асистент, изобщо – човекът оркестър. Днес вече мястото й е зад рецепцията, откъдето усмихнато ще ви посрещне с „Добре дошли“.
„Идвам на работа, все едно на купон. Никога не ме е уморявала, дори не усещам как минават часовете. Сигурна съм, че това се дължи на Бонка и невероятния екип, който тя създаде. Чувствам клиниката като свой дом“, споделя усмихнато Мина.

Lili_Galcheva

ЛИЛИ ГАЛЧЕВА

„Виждам с очите си как страхът от зъболекаря изчезва“

Лили ще се погрижи за всичко. Кабинетът да е готов за работа. Пациентът да е удобно настанен на стола. Инструментите да са на ръка разстояние от доктора. Тя е денталният асистент, който не изпуска нищо от погледа си. Вече близо 2 години помага на лекари и пациенти в екипа на „Мутафчийска дент“. И според нея това е най-слънчевият, разбран и толерантен екип, в който човек може да попадне: „Бих казала на всеки пациент, че е на точното място при правилните хора. Ще си тръгнат очаровани и благодарни. Знам, защото всеки ден виждам как страхът изчезва от очите им още след първото посещение“, категорична е Лили.

Petya_Kasarova

ПЕТЯ КАСЪРОВА

„Най-важното е, че тук съм сред добри хора.“

Тя знае, че в една дентална клиника хигиената е по-важна от всичко. И лично гарантира, че с нея в „Мутафчийска дент“ няма компромис. Петя Касърова е отговорникът за дезинфекцията и стерилизацията на инструментите, с които всеки ден лекарите работят.
Прави го внимателно и всеотдайно – за да сте спокойни, че сте в пълна безопасност по време на прегледа и процедурите.
Петя е в екипа сравнително отскоро, но без колебание определя колегите си като позитивни, лъчезарни и много добри хора, които са безспорни професионалисти.

Mihaela_Ivanova

МИХАЕЛА ИВАНОВА

„Отлично сработен екип!“

Михаела е нов жител на любимия ни Пловдив и най-ново попълнение в любимия ни екип. Тя е дентален асистент с опит, събран в престижни столични дентални клиники.
Можете да сте напълно сигурни, че с нея сте в сигурни ръце и тя отлично знае какво прави.
Защото освен всичко останало Михаела има и подходящото образование – завършила е зъботехника в София. А на новото си работно място заварила отлично сработен екип от сплотени, лъчезарни и приветливи колеги, с които веднага се почувствала у дома.

Stanka_Semkovska

СТАНКА СЕМКОВСКА

„Най-зареждащи са срещите с пациентите и тяхната благодарност.“

Наричаме я галено Тача – нашият опитен дентален асистент и незаменима „дясна ръка“ на лекарите в тяхната всекидневна работа. Тя ще ви посрещне в клиниката, ще ви настани в кабинета, който под нейните грижи блести от чистота. Ще бъде до вас и лекаря през целия ви престой на стола и ще помогне всичко да мине бързо и леко. Тача е част от „Мутафчийска дент“ вече повече от две години. И е категорична, че работи в „страхотен и сплотен екип от професионалисти“. Но най-зареждащи за нея са срещите с пациентите и тяхното удовлетворение от добре свършената работа.