Д-Р БОНКА МУТАФЧИЙСКА

„Вашите усмивки са нашата награда.“

Дентален лекар с над 20-годишен опит в сферата на консервативното зъболечение, естетичното възстановяване, ендодонтията, ортодонтията и детската стоматология. Д-р Бонка Мутафчийска е създател и ръководител на „Мутафчийска дент“. Но преди всичко е сърце и душа на клиниката. Висококвалифициран лекар и сърдечен човек, който винаги си вдига телефона и успява с лекота да превърне пациентите в свои близки приятели.
Завършила е дентална медицина през 2002 г. в Медицински университет – Пловдив. Специализирала консервативно зъболечение и ендодонтия, преминала множество курсове на обучение в областта на естетичното възстановяване, ортодонтията, протетичната стоматология и денталната медицина за най-малките.
Убедено вярва, че пътят към успеха минава през непрестанно усъвършенстване – особено в денталната медицина, която се развива с космически темпове. Затова архивът й е пълен догоре с дипломи, сертификати и награди от престижни курсове, обучения, семинари и конкурси. Но винаги казва, че най-голямата награда за труда й са усмивките на доволните пациенти.

Д-Р АЛБЕНА ОГНЯНОВА

„Тук се чувствам на правилното място.“

Едно от най-мрачните неща, които можете да чуете при зъболекаря, е „Този зъб не може да се спаси, трябва да го извадим.“
Д-р Огнянова не жертва вашите зъби току-така. Тя ще направи всичко възможно и дори невъзможното, за да ги спаси. И да спаси вас от болката. Тя е опитен специалист в сферата на ендодонтията, чиято мисия е лечението на кореновите канали.
Завършила е Факултета по дентална медицина в пловдивския медицински университет през 2010 година, а в екипа на д-р Мутафчийска е вече повече от 2 години. „Харесвам си работата и се чувствам на правилното място. Тук всички сме като едно семейство, в което всеки е загрижен за другия“, казва д-р Огнянова.

Д-Р ДИЯНА АНГЕЛОВА

„С колегите сме като семейство, а с пациентите – приятели“

Изключително много ми харесва да работя в екипа на Mutafchiyska Dent. Защото с колегите сме като семейство, а с пациентите – приятели.

Д-р Дияна Ангелова е специалистът по правилно подредени усмивки в нашия екип. Ортодонтското лечение и по-специално корекциите с брекети са нейната страст. Завършила е дентална медицина в Медицински университет – Пловдив, а в семейството на Mutafchiyska Dent е вече повече от три години. Доведе я един курс по ортодонтия отпреди години, на който тя се запозна с д-р Бонка Мутафчийска.

„Много ми допадна като човек. А впоследствие, когато се присъединих към екипа, видях колко сплотен екип е създала. Когато дойда на работа, често забравям да си тръгна“, казва д-р Ангелова.

Д-Р МАРИЯ НИКОЛОВА

„Трудно си тръгвам от работа вечер.“

Някои зъби просто трябва да си отидат. Защото носят повече вреда, отколкото полза. А тогава ви трябва човек, който знае какво прави. Този човек е д-р Мария Николова. Тя може да извади и най-упорития мъдрец, без да усетите нищо. А за награда дори ще получите… снимка. Защото д-р Николова е и нашият дентален фотограф. Благодарение на нея всеки случай се заснема, проследява и документира надлежно – а това дава гаранция за успешно лечение.
И за приятно фото изживяване. Д-р Николова е завършила дентална медицина през 2018 година, а малко след това попада в екипа на „Мутафчийска дент“. „Още от първия ден видях колко сплотени и лъчезарни са всички. Тук получих вдъхновения и мотивация да правя това, което винаги съм искала. Дори вечер трудно си тръгвам от работа, защото те са моите приятели и моето семейство. А главен „виновник“ за това е Бонка. Тя е центърът на всичко“, казва д-р Николова.

МИНА НЕЙЧЕВА

„Клиниката е като мой дом, не усещам кога минава работният ден.“

Мина е двигателят на клиника „Мутафчийска дент“. Тя е нашият администратор, когото първи ще видите при влизането си. Нейния глас ще чуете, когато позвъните по телефона. Пак тя ще запише часа ви и ще се погрижи всичко, свързано с организацията на лечението ви, да бъде наред.
Мина е и ветеран в нашия екип. Работи заедно с д-р Мутафчийска още от 2011 година, а освен това са и близки приятелки. През тези години е била и санитар, и дентален асистент, изобщо – човекът оркестър. Днес вече мястото й е зад рецепцията, откъдето усмихнато ще ви посрещне с „Добре дошли“.
„Идвам на работа, все едно на купон. Никога не ме е уморявала, дори не усещам как минават часовете. Сигурна съм, че това се дължи на Бонка и невероятния екип, който тя създаде. Чувствам клиниката като свой дом“, споделя усмихнато Мина.

Д-Р ВЛАТКО НЕДЕВ

„Най-важното е пациентът да си тръгне усмихнат и доволен“

„Като петела на клиниката“. Така шеговито се самоопределя д-р Влатко Недев, тъй като е единственото момче в екипа на Mutafchiyska Dent. Заедно сме вече повече от две години, а за това време той успя да спечели и сърцата на пациент(к)ите ни със сърцатата си усмивка, свеж македонски хумор и най-вече с уменията си по обща стоматология и ортопедия. Интересите му обаче не свършват дотук, защото следващата му амбиция е насочена към имплантологията.

„Имам правило да давам на пациента най-доброто, което мога“, казва д-р Недев. Той е завършил дентална медицина в Медицинския университет-Пловдив през 2010 година, а към Mutafchiyska Dent се присъедини точно когато най-много имахме нужда от него.
„Екипът е страхотен, ведър, усмихнат, разбираме се и си помагаме. Чувствам се сред приятели. Тръгне ли мохабетът, вече знаеш – това са твоите хора“, споделя д-р Недев.

ПЕТЯ КАСЪРОВА

„Най-важното е, че тук съм сред добри хора.“

Тя знае, че в една дентална клиника хигиената е по-важна от всичко. И лично гарантира, че с нея в „Мутафчийска дент“ няма компромис. Петя Касърова е отговорникът за дезинфекцията и стерилизацията на инструментите, с които всеки ден лекарите работят.
Прави го внимателно и всеотдайно – за да сте спокойни, че сте в пълна безопасност по време на прегледа и процедурите.
Петя е част от екипа вече няколко години, затова без колебание определя колегите си като позитивни, лъчезарни и много добри хора, които са безспорни професионалисти.

МИХАЕЛА ИВАНОВА

„Отлично сработен екип!“

Преди няколко години Михаела избра да живее в любимия ни Пловдив и да работи в любимия ни екип. Тя е дентален асистент с опит, събран в престижни столични дентални клиники.
Можете да сте напълно сигурни, че с нея сте в сигурни ръце и тя отлично знае какво прави.
Защото освен всичко останало Михаела има и подходящото образование – завършила е зъботехника в София. А на новото си работно място заварила отлично сработен екип от сплотени, лъчезарни и приветливи колеги, с които веднага се почувствала у дома.

СТАНКА СЕМКОВСКА

„Най-зареждащи са срещите с пациентите и тяхната благодарност.“

Наричаме я галено Тача – нашият опитен дентален асистент и незаменима „дясна ръка“ на лекарите в тяхната всекидневна работа. Тя ще ви посрещне в клиниката, ще ви настани в кабинета, който под нейните грижи блести от чистота. Ще бъде до вас и лекаря през целия ви престой на стола и ще помогне всичко да мине бързо и леко. Тача е част от семейството на Mutafchiyska Dent вече повече от пет години и е категорична, че работи в „страхотен и сплотен екип от професионалисти“. Но най-зареждащи за нея са срещите с пациентите и тяхното удовлетворение от добре свършената работа.

ТАНЯ ДЖИДЖЕВА

„Виждам доверието в очите на пациентите“

Таня е част от Mutafchiyska Dent от няколко години, но я познаваме цял живот – първо като приятелка още от младежките години, след това и като пациент, а днес – като част от любимия екип. Затова ѝ вярваме безусловно. Можете да ѝ вярвате и вие, че прецизно, отговорно и внимателно ще се погрижи за стерилизацията на инструментите за вашето лечение. Това е задължителна част от дейностите във всяка дентална клиника – особено след последните напрегнати години на пандемия и повишени изисквания към хигиената. А Таня я върши безупречно!

„Защото ми доставя удоволствие и защото екипът е съставен от прекрасни, мили и отзивчиви хора, винаги готови да помогнат“, споделя тя. Едно от нещата, които веднага ѝ направили хубаво впечатление в Mutafchiyska Dent е доверието на пациентите. „Доверие, извоювано с много труд и съхранявано всеки ден“, категорична е Таня.

АНГЕЛИНА БЪЧВАРОВА

„Тук се чувствам на мястото си“

Задачата на Ангелина с ангелските сини очи е да се грижи едновременно за удобството на лекаря и за комфорта на пациента. И тя го прави всеотдайно, отговорно и внимателно. Дойде при нас по обява за дентален асистент. И остана по любов.

„Посрещнаха ме много усмихнато, приеха ме в екипа бързо, всички са безкрайно задружни. Никога не те оставят сам. Особено в началото имах нужда от помощ. И знанието, че винаги зад теб има някой, готов да ти помогне, е незаменимо. Тук се чувствам на мястото си. Знам, че имам посока за развитие и възможност да науча нови неща“, казва Ангелина.

А един от любимите ѝ моменти в работата са срещите с нови пациенти: „Зареждат ме, защото всеки носи своята различна енергия, но всички са обединени от симпатията и доверието си в Mutafchiyska Dent“.

МАРИЯ ВЕЛЕВА

„Екип, с който свикваш веднага“

Кабинетът е в идеално състояние, инструментите са подредени, столът е удобно позициониран, обстановката е приветлива, докторът – спокоен, а пациентът… усмихнат. Зад всичко това стои невидимата ръка на Мария – още едно чудесно попадение за екипа на Mutafchiyska Dent и денталните асистенти в клиниката.

„В първите дни от работата си тук се чувствах като пате в кълчища, но всички бяха толкова мили, точни и отзивчиви, че свикнах веднага. Това е един перфектно стикован екип, в който всеки знае какво да върши и всеки може да разчита на другия. Заради това и пациентите са изключително приятелски настроени, а това прави всекидневната ни работа лека, приятна и любима“, казва Мария и хвърля „вината“ за всичко това на д-р Бонка Мутафчийска.