Различни сме в общуването

Няма да усетите колко бързо ще минем на „ти“. В „Мутафчийска дент“ възприемаме пациентите като свои близки. Затова държим при нас да се чувствате в сигурни ръце и в приятелска среда. Да ви обясним на ясен и разбираем език процедурите, свързани с лечението. Да изслушаме внимателно вашите изисквания и очаквания. Тях вземаме насериозно. Себе си – не.

Различни сме в подхода

От първичния преглед до коронката, от рентгена до сериозната хирургия – всички услуги от денталната медицина в „Мутафчийска дент“ са на едно място. По този начин спестяваме на пациентите време, нерви, средства, разходки и чакане пред различни специализирани кабинети. А първият ви преглед при нас е безплатен. Ако установим нужда от лечение, ще заплатите само него.

Различни сме в качеството

10 години гаранция за всяка процедура. Това е нашият начин да ви кажем и покажем, че вярваме безусловно в доказания професионализъм на нашия екип. Работим само с материали от най-висок клас и последно поколение медицинско оборудване. Този „коктейл“ наистина дава гаранция за успешно и дългосрочно лечение, на което можете да се доверите.