Какво е това?

Това е нашият отговор срещу умората, стреса и времето, които крадат младостта и свежестта ни. С помощта на модерните технологии нашите обучени специалисти ще върнат на лицето ви сияйния младежки вид, който заслужава!

За какво помага?

  • По-фини и по-дълбоки бръчки
  • Отпусната кожа
  • Пигментни петна
  • Спукани капиляри
  • Тънки и неизразителни устни

Как лекува?

Мезотерапията обогатява с полезни, възстановяващи и интензивно подхранващи съставки. Те се въвеждат във втория слой на кожата без хирургическа интервенция. Подобряват кръвообращението, подхранват, улесняват изхвърлянето на токсините, стимулират образуването на колаген и еластин. Ударното въздействие на полезните елементи има мигновен ефект – лицето се озарява, кожата изглежда гладка, а бръчките изчезват. Процедурата е изключително бърза – около 30 минути. А дискомфортът от леките убождания преминава за часове.

Понякога не харесваме устните, които природата ни е дарила. Иска ни се да са по-обемни, по-изразителни и чувствени.

В този случай хиалуроновите филъри са най-доброто решение. С абсолютно безболезнена и кратка процедура те ще подчертаят контура на устните, ще увеличат обема им и ще изглеждат съвършено естествени.

Хиалуроновите филъри са отлично решение и за запълване на бръчки.

За кого е подходящо?

Препоръчваме процедурите на дамите в зряла възраст, за да помогнем на организма им да си набави ценните за кожата съставки, витамини и минерали.
И защото вярваме, че нищо не е по-красиво от естествената и жизнена младост!