Какво е това?

Това е начин да скрием несъвършенствата в усмивката ви и да я направим неотразима. Съвременната дентална медицина вече предлага чудесни възможности, които ще надминат и най-високите ви очаквания. Ще обсъдим подробно вашите изисквания, за да ви предложим най-доброто решение.

За какво помага?

  • Корекция на разстояния между зъбите
  • Наранявания и трайни оцветявания на зъбната повърхност
  • По-бяла усмивка
  • Разрушени зъби
  • Други визуални несъвършенства

Как лекува?

Чрез поставяне на фасети. Това е един от най-надеждните и предпочитани начини за естетично възстановяване на усмивката. Фасетите представляват много фини керамични пластинки, които се изработват в зъботехническа лаборатория специално за вашата усмивка!

Залепят се за предната част на зъбите. За целта е необходимо леко изпиляване на тяхната повърхност, което не ги уврежда. Фасетите се закрепват здраво, изглеждат красиво и естествено. Няма да ги усещате изобщо! А най-хубавото е, че не променят цвета си с времето и под въздействие на храни и напитки.

Бондинг. С помощта на този метод можем да „надстроим“ проблемното зъбче по начин, който да прикрие всички несъвършенства.

Процедурата представлява добавяне на специален материал (фотополимер) в необходимите участъци, където има например отчупване, разлика във формата и размера на зъба, или по-забележими междузъбни пространства. Бондингът е напълно безболезнен, не уврежда вашите зъби, а след него те изглеждат напълно естествени.

За кого е подходящо?

Няма възрастово ограничение за поставяне на фасети и бондинг. Все пак, препоръчваме тези процедури на пациентите, които са навършили пълнолетие. Защото тогава развитието на организма е завършено, а това гарантира устойчивост на резултатите.