Detska_4

Детска дентална медицина

Това е голямата ни гордост! Грижата за усмивките на най-малките винаги е предизвикателство. Но вече е доказано – в „Мутафчийска дент“ те идват с удоволствие и се чувстват добре.

dentalno-proektirane

Дигитално проектиране на усмивката (DSD)

DSD е революционна технология, благодарение на която можете да видите и одобрите новата си усмивка, още преди да сте започнали лечението.

Endo_1

Ендодонтско лечение

Ендодонтията спасява вашите зъби от ненужно и преждевременно изваждане, а вас – от болката. Този сегмент от денталната медицина се занимава с лечение на кореновите канали. В буквален превод терминът означава „вътрешнозъбен“. С други думи нашият ендодонтист ще „превземе отвътре“ вашия болен зъб, за да го спаси.

Estetichni-vuzstanovqvaniq3

Естетични възстановявания

Това е начин да скрием несъвършенствата в усмивката ви и да я направим неотразима. Съвременната дентална медицина вече предлага чудесни възможности, които ще надминат и най-високите ви очаквания. Ще обсъдим подробно вашите изисквания и очаквания, за да ви предложим най-доброто решение.

Izbelvane&profilaktika_1

Избелване на зъби и профилактика

Това е всичко, което ви трябва, за една ослепителна усмивка. Редовните профилактични прегледи и професионалното почистване на зъбите са задължително условие тя да изглежда здрава и красива за дълги години. А ако искате да е и по-бяла – имаме решение!

Implantology_4

Имплантология

Имплантологията е най-съвременният и надежден начин за възстановяване на липсващи зъби. През последните години тя се развива със светкавични темпове и все повече измества традиционните до неотдавна мостове и протези. Защото зъбният имплант изглежда, държи се, почиства се и се усеща точно като вашите истински зъби.

Konservativno_lechenie

Консервативно зъболечение

Това е любимият ни раздел от денталната медицина! Защото той е бариера и щит срещу всички останали усложнения и проблеми на зъбите. Зад сложното му наименование всъщност се крият добре познатите ви пломби.

Mezo_2

Мезотерапия и поставяне на филъри

Това е нашият отговор срещу умората, стреса и времето, които крадат младостта и свежестта ни. С помощта на модерните технологии нашите обучени специалисти ще върнат на лицето ви сияйния младежки вид, който заслужава!

Uslugi_Ortho_Pic

Ортодонтско лечение

Ортодонтията се занимава с диагностика и лечение на всякакви зъбно-челюстни деформации. Или по-просто казано – с неправилните захапки и неправилно подредените зъби. С едно правилно ортодонтско лечение те могат да бъдат коригирани.

charset=Ascii

Пародонтология

Пародонтологията се занимава с лечение и профилактика на вашите венци. Вероятно сте чували името на това коварно заболяване – пародонтита, масово известно и като пародонтоза. За съжаление то се среща все по-често при пациенти от всякаква възраст и единствено опитен пародонтолог може да помогне в борбата с него.

Protetika_2

Протетика

Неделима част от работата на денталния лекар, която се занимава с възстановяване на изгубени или сериозно увредени зъби. Връща ви усмивката, удобството при хранене и самочувствието да разговаряте открито и свободно. Гарантираме го, защото работим с най-добрите зъботехници!

Oral_Surgery

Орална хирургия

Беше време, когато ваденето на зъб се смяташе за единствено лечение на болката. Днес за щастие не е така! Но въпреки това има зъби, които е по-добре да не бъдат спасявани. Защото носят повече вреда, отколкото полза. Важно е обаче да бъдат извадени майсторски. Ние го можем!